072 505 4011 info@toprooster.nl

Overblijfrooster

Hebt u kinderen op de lagere school? En blijven ze over tussen de middag? Op meer en meer scholen is sprake van een continu-rooster, waarbij de kinderen tussen de middag niet meer naar huis komen, maar op school worden opgevangen. Hoe ziet het overblijfrooster er precies uit?

Wie begeleidt de kinderen tussen de middag? Soms is dat een professionele organisatie, die ook de naschoolse opvang regelt. Maar het kan ook zijn dat ouders die taak op zich nemen. Er kan dan gekozen worden voor een vast rooster waarin iedere ouder volgens een strak schema elke paar weken aan de beurt is. Maar biedt zo’n vaste structuur vrijheid?

Nee. Zeker niet. Het is een starre manier van roosteren. Veel chiquer zou het zijn als de ouders een overzicht krijgen van alle plekken die moeten worden opgevuld en dat ze zelf eenvoudig kunnen aangeven wanneer zij willen komen.

En precies dát is wat TopRooster doet: de ouders kunnen zichzelf roosteren, ook wel zelfroosteren genoemd, zodat ze optimale vrijheid hebben in het kiezen en ook in het nog ruilen van hun ‘diensten’.

Is er dan nog een roosterbeheerder nodig, die veel tijd stopt in het inplannen van de ouders?
Een roosterbeheerder zal altijd nodig blijven, maar nee, hij of zij zal niet meer veel tijd kwijt zijn aan het vol krijgen van het rooster, want dat inplannen doen de ouders middels zelfroosteren helemaal zelf. En dat is precies wat TopRooster beoogt: maak het de roosterbeheerder gemakkelijk. TopRooster realiseert een grote tijdbesparing. De beheerder kijkt alleen nog maar of het rooster zich wel voldoende vult. En als er onverhoopt soms toch te weinig inroosteringen c.q. open diensten zijn, dan staan hem of haar handige tools ter beschikking om de ouders vriendelijk maar effectief te benaderen. Nieuwsgierig hoe TopRooster dat oplost? Kijk maar eens bij de instructievideo’s hoe de functie ‘Achter de broek’ werkt.

TopRooster is op diverse scholen als overblijfrooster uitermate handig gebleken. Straks ook op uw school?
Vraag vandaag nog uw gratis TopRooster aan, inclusief gratis ondersteuning. Volledig vrijblijvend, uiteraard.

“De vrijwilligers zijn unaniem positief over het zelfroosteren. Gemak, overzicht en een probleemloze werking.”

Yvon Kroese

Manager, Welnúh

TopRooster logo

Contactgegevens TopRooster.nl: – Vogelmelk 1 – 1906 DV Limmen – 072 505 4011 – 06 51 303 223 – info@toprooster.nl

(C)opyright en realisatie: DDA Automation Services

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rond TopRooster.nl.
Over nieuwe mogelijkheden, aanbevelingen, tips en acties.
Niet te vaak, wel informatief.

Gefeliciteerd! Je e-mailadres is toegevoegd. In je mailbox vragen we je nog even om een bevestiging.