072 505 4011 info@toprooster.nl

Eenmalige kans!

 

Waarom deze Segway-informatie op de website van TopRooster.nl? Omdat ik nu eenmalig de kans heb om een partij Segways scherp in te kopen, maar door het eenmalige karakter ervan wilde ik er niet een aparte website voor opzetten.
Ik ben ICT-er en TopRooster.nl is van mij en ik dacht: ik bouw hier even een pagina voor deze eenmalige inkoop-actie: ik zoek minstens zes anderen om mee te doen, zodat ik onderstaande prijs kan waarmaken.
Goedkoper legaal de weg op met Segway is NIET mogelijk!

Gezamenlijke inkoop / eenmalige actie

Ninebot Segway(*) E-lite+ (wit)

nieuwste versie met de krachtigste 620 Wh accu
en legaal op de openbare weg (expliciet toegestaan door de RDW!)

van € 2.999,00 voor € 1.895,00 incl. BTW

helemaal origineel, splinternieuw en compleet
met bovendien de volgende extra’s die elders niet worden meegeleverd:

Met voorlamp
Met achterlicht en reflector
Met originele Ninebot bagagedrager
Met kentekenhouder voor het verplichte verzekeringsplaatje (verzekering: WA vanaf slechts 35 euro per jaar)

Echt wel voordelig? 37%…

Jazeker! Segway Nederland biedt hem namelijk aan (zonder al die extra’s!) voor € 2.999,00 incl. BTW
Via mij kost hij slechts € 1.895,00 incl. BTW

Het voordeel = € 1.104,00
Segway Nederland is dus 37% te duur… zelfs zonder al die extra’s.

BTW?

Ik zal geen BTW-bon meeleveren; het is een margeproduct, waarbij ik bemiddel tussen verkoper en koper. Maar LET OP: die pijn voor ondernemers valt best mee, omdat je naast een voordeel van nog altijd zo’n 600 euro (€ 1.895,00 versus € 2.479,00 excl. BTW bij Segway Nederland) de extra fiscale aftrekposten (zie elders op deze pagina) over de volle € 1.895,00 mag aanvragen i.p.v. over het lagere ex-btw-bedrag.

Extra voordeel voor ondernemers:

De Ninebot Segway E-lite+ staat op de milieulijst (bedrijfsmiddelcode B3118). Dit houdt in dat dit bedrijfsmiddel in Nederland in aanmerking komt voor MIA (Milieu InvesteringsAftrek) en voor de Vamil-regeling (variabele – lees: versnelde – afschrijving), mits u aan alle gestelde voorwaarden voldoet; zie voor de details hier.
EN OOK is er – onder voorwaarden – een mogelijkheid voor kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) van toepassing.

Wie ben ik? En waarom deze actie?

Ik ben Martijn de Deugd (klik op mijn naam voor mijn LinkedIn-profiel). Kun je me vertrouwen? Ach, dat moet je zelf maar beslissen. Misschien helpt het als je weet dat ik al bijna 30 jaar ICT-ondernemer ben (https://www.toprooster.nl en https://www.dda.nl) en ook al een paar jaar register-mediator (https://www.topmediation.nl). Ik kan eenmalig een partij van deze Ninebot Segways(*) aanschaffen met flink voordeel. Ik vind het gewoon een heel gave aktie, niet in de laatste plaats omdat ik tot voor kort een Segway PT i2 SE bezat. Maar die is enorm duur, in aanschaf (ruim € 8.000,00!) én in onderhoud en daarom heb ik die verkocht. Maar het bleef kriebelen. En ik kan je vertellen: een Ninebot Segway E-lite+ rijdt eigenlijk precies zo. En hij weegt maar de helft en kan gemakkelijk uit elkaar om mee te nemen in de auto (met maar één grote draaiknop). Ik wil nooit meer zo’n dure en zware en onhandige (want niet zomaar demontabele) PT, maar voor deze prijs een splinternieuwe E-lite+ die legaal de weg op mag, die ga ik toch maar aanschaffen…

Verzending en garantie

Ophalen 20 autominuutjes ten noorden van Amsterdam. Of ik verzend hem op jouw kosten. De garantie is tot 24 maanden rechtstreeks bij het inkoopadres in Duitsland (bewaar dus de doos voor als je hem onverhoopt zou moeten opsturen).

Wanneer en de deadline

Laat van je horen (via info@toprooster.nl). De eerste batch Ninebots heb ik inmiddels besteld. Maar zolang de voorraad van mijn leverancier strekt, kan ik er meer bestellen. Wacht dus niet te lang met mij e-mailen of bellen (06 51 303 223).

Doe mee!

Doe eens gek en doe gewoon mee. Een Ninebot is (precies zoals een Segway PT van € 8.000,00) echt heel gaaf. Het rijdt geweldig, iedereen kan het en het is legaal. En met alle fiscale voordelen erbij kost hij via deze inkoopactie weinig. Stuur me een e-mailtje (info@toprooster.nl) en geef aan dat je er eentje wilt voor €1.895,00. Als je me eerst even wilt spreken (of koffie wilt), bel me dan even op 06 51 303 223. Hoor ik van je?

 

(*) Wist je dat het Chinese Ninebot ooit is begonnen de ‘echte’ Segways na te maken? Ze deden dat als de beste. En inmiddels heeft Ninebot Segway overgenomen. Het is dus nu één en hetzelfde bedrijf: Ninebot Segway.

RDW, regels en de openbare weg

Alle goedkopere Segways zijn verboden op de openbare weg. Goedkoper en toch legaal de openbare weg op is dus niet mogelijk! Deze E-lite+ is toegestaan voor de openbare weg door de RDW, mits je hem verzekert conform de “Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen” (dat kost je 3 of 4 tientjes per jaar). Voor het besturen ervan moet je minstens 16 jaar zijn. Een rijbewijs in welke vorm dan ook is niet nodig, dus ook geen brommerrijbewijs. Er geldt geen helmplicht (maar wel een helmadvies natuurlijk!). Ben je jonger dan 16 jaar en minder valide, dan zijn er mogelijkheden om er toch legaal op te rijden met een OV-Begeleiderskaart, Valys- of WMO-pas.

Doe eens gek, koop een Ninebot Segway!

Eerst nog de officiële promo-video zien? Klik hier.
Of stuur me meteen een e-mailtje (info@toprooster.nl) of bel me: 06 51 303 223.
Hoor ik van je?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rond TopRooster.nl.
Over nieuwe mogelijkheden, aanbevelingen, tips en acties.
Niet te vaak, wel informatief.

Gefeliciteerd! Je e-mailadres is toegevoegd. In je mailbox vragen we je nog even om een bevestiging.